Mitt tjusiga trägolv

Hej vännerna, här skulle det egentligen blivit ett inlägg om inredning, det kommer ni att få läsa sen, för skriver jag ett inlägg om den snygga soffan först så kommer inläggen i fel ordning, ni fattar snart varför. Så här är det att jag har köpt ett snyggt och kvalitativt träggolv. Jag sökte efter något företag som säljer trägolv i Mölndal med omnejd men jag hittade inte det jag var ute efter. Efter ett tags letande fann jag ett företag som säljer exklusiva trägolv i Mölndal även fast deras tillverkning finns någonstans långt norröver, men det spelar ju ingen roll, det viktigaste är att jag fick tag på de extra breda trägolv jag var ute efter. Det är Nordingrågolvet som är tillverkat i ett övergrovt timmer och golven tillverkas av ett företag som heter Nordingrå Produktion. Nu är golvet lagt och soffan kom på plats igår. Jag tyckte att golvet kom före soffan så därför blev det ett inlägg om detta golv först och om en stund ska jag prata med er om butiken där jag köpte divansoffan till ett bra pris. Jag vill tipsa er om Nordingrå Produktion eftersom de säljer trägolv till oss i Mölndal men givetvis kan dessa golv köpas av er som bor någon annanstans också. Har du varit på jakt efter trägolv i Mölndal men ännu inte hittat det du sökt så tycker jag verkligen att du ska kolla med Nordingrå Produktion och se ifall deras golv inte kunde vara någonting för dig.